středa 3. října 2007

Pidikočka objevuje nové světy


Kočičí vesmírná federace v čele s kapitánem mourkem Čičinem rozhodla, že pokud jde o využití mezihvězdné brány mezi planetou Chodbou a neznámou planetkou Koupelnou bude na průzkum vyslán nový člen posádky Bert, zvaný Pidikočka.
Pidikočka bez velkých problému překonala otvor mezi prostory a vrhla se do nového dobrodružství. První útok na sebe nenechal dlouho čekat. Bitva s Hadrem byla skutečně tvrdá, cucky létaly vzduchem a Hadr se záhy vzdal a zalezl mezi Skříň a Vanu. Pidikočka bez bázně a hany vyrazila vpřed a ve škvíře mezi Pračkou a Vanou se utkala s dalším útočníkem. Chuchvalec vlasů, tento stále se měnící útvar, patří mezi nejnebezpečnější a nejzákeřnější obyvatele planety Koupelna. Střetnutí mezi Pidikočkou a Chuchvalcem dopadlo nerozhodně, neboť Chuvalec využil znalosti terénu a možnosti metamorfózy a zalezl do nepřístupného otvoru.
Další nepřítel byl obzvlášť záludný, neboť používal optického klamu a mátl Pidikočku svojí proměnou v její identickou kopii. Pidikočka zmatena tímto nepřítelem (... dokážete si představit boj sami se sebou?) se po pár minutách dala na útěk a vrátila se branou do jisté náruče planety Chodba.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nikie:
teda, krasna realisticko-fantaskni story :). K zivotu s kockami bych rada pridala i svych par postrehu. "Maly" a "Velky" sice bydli se mnou, ale oba me samozrejme vubec neposlouchaji, neb ja nejsem jejich panem. Od Maleho jsem dokonce dostala facku, protoze jsem mu odmitla dat ochutnat z horke rajske polevky (pak ji stejne ochutnal a spalil si tlamu - dobre mu tak). Velky je svymi panicky ted pomerne opomijen, protoze se staraji jen o toho "roztomilouckeho" maleho kocourka. Tj. vecer nachazi utechu na mem rameni (nechodi prist do naruce ci klina, ale vysplha mi na rameno jak papousek). Omylem zapomenute vyloupane vlasske orechy na stole rano prinesly binec po cele kuchyni a predsini. Ac jsem oba prostory peclive vysala a roztrouseny orechy uklidila, tak i ted tri dny po akci "orech" Maly porad odnekud lovi dalsi a dalsi orisky a dela binec. K dovrseni vseho jsem spatne privrela dvere do pokoje a probudilo me tapani po mem obliceji a nasledne zaleznuti do meho tepleho spacaku. Ale jste jsou to kocourci moji darebackati.

Eliška Applová řekl(a)...

Výborně jsem se pobavila =o)

Medvídek řekl(a)...

Enethen: díky za upozornění na tento perfektní článek. :-)