úterý 16. září 2008

Časy se mění

Byly doby, kdy jsem Van Gogha nijak nemilovala, ale nejen časy i člověk se mění.
Už jsem jela do Vídně s knihovníky na kávu, s přítelem-nepřítelem na muzejní den, tak proč nejet na výstavu Van Gogha.
Co třeba vyrazit nějaký pátek po obědě, večer se jít někam opít, v sobotu jít na výstavu a prohlédnout si město. V neděli si vychutnat vídeňskou kávičku a šupky dupky do Prahy.
Abyste to pochopili, to není příspěvek, ale agitace :)))))

6 komentářů:

Greta řekl(a)...

Já, já, já se hlásim! Už jsem chtěla hned po přečtení článku v novinách, ale potřebuju hlídání - takže agitace na chůvy :-)

Anonymní řekl(a)...

Ha, škoda že jsem už účast na Goghovi přislíbila tetince. S knihovnickou společností bych jela moc ráda :-) Ale ty budeš ráda, když se mě taky chvíli zbavíš, viď? :-)))))

aknezob řekl(a)...

To je skvělé, tak jen stačí přesvědčit pár dalších lidí, najít chůvu a všeobecně vyhovující termín ... to se zvládne :)

Anonymní řekl(a)...

eště bych to mohla nějak kulantně sdělit doma :-)G.

aknezob řekl(a)...

Musíš to vzít přes citovou stránku, třeba: "Přeci nechceš mít doma emocionálně vyprahlou ženu". Ještě to můžeš vzít přes peníze: "Jedu se inspirovat, abych pak mohla nakreslit své životní dílo", jenže se obávám, že tvůj muž není žádný blbec a moc dobře ví, že Gogh se proslavil až po smrti. Na druhou stranu, za život prodal jen jeden obraz a ty bys také ten jeden prodat mohla :)

Anonymní řekl(a)...

Parada, jede se na vylet:-) a treba v sestave jako do minule Vidne. Kdyz jsem byl posledne ve Vidni, tak tam akorat demonstrovali a nemohl jsem si tedy v klidu uzit videnske atmosfery.
G. klidne vem ditko sebou, stejne u nas uz nehrozi bujare hyreni v klubech a tiche, kultivovane povidani pri sklenkach dobreho vina tve ditko jiste snese.
Bydlet bychom mohli treba tady:
www.pension-wild.at tady jsem bydlel minule je to kousek od cervene radnice :-)
J.P/V.D