středa 1. dubna 2009

Kolik ti je?

... zeptala se mě ET, když už druhý den kňučím, že mi je špatně. Chtělo se mi říct "hodně", ale raději jsem to polkla. No jo, do bezvědomí se dá prostě opít i v tomto věku.
Divadla by neměly mít bary, a pokud je mají a vy se pak v takovém baru opijete, buďte rádi, že to není bar divadla, ve kterém pracujete.
Mám prostě ráda Buchty a loutky, a tak jsem vytáhla Králíčka na Lynche do Švandova divadla. Tohle představení je vlastně ještě novorozeně. Nemůžu říct, že by se mi nelíbilo, moc jsem mu ale nerozuměla a Králíček měl asi pravdu, když říkal, že tam toho bylo moc. Musím uznat, že z těch představení, které jsem od nich viděla, tohle bylo nejslabší, ale to jsem Králíčkovi nemohla přiznat :)
Když jsem se druhý den ráno probudila oblečená v posteli s pocitem, že umírám a velmi proděravělými vzpomínkami na objímání toaletní mísy, říkala jsem si, že mé večerní představení byla jen taková nástavba, jako bych vypadla z oné bláznivé směsky.

6 komentářů:

ET řekl(a)...

ET ani tak nekritizovala opíjení se samo, jako způsob, jakým bylo provedeno a kombinace obsahu tvého žaludku s alkoholem. Už i já vím, že je třeba při pití taky papat a prolívat alkohol něčím bez alkoholu. Už bys přeci mohla mít rozum :)

aknezob řekl(a)...

Já jsem po slečně žádala minerálku, ale ona mi jí nedonesla :(

Jana řekl(a)...

a já myslela, že aknezob nesmí bumbat alkohol vůbec nebo to jen doma? ;o)

ET řekl(a)...

Škoda že tam měli jen jednu hluchou nebo sklerotickou servírku, nemuselo ti být tak zle ;)

Anonymní řekl(a)...

Pro neznalé tvého života vznikla domněnka, že Králíček je tvá láska, takže blahopřeju!!!! Láska kvete všude kolem!! Meena

aknezob řekl(a)...

Asi tě zklamu, ale Králiček je pouze můj domácí mazlíček :), ale láska nikoli ... ani to ne, je to prostě někdo, s kým mi je dobře ... bohužel, on to tak nemá.