pátek 20. února 2009

O přátelstvích, která stojí za to

Asi před čtrnácti dny mi přišel mail od kamarádky, jestli nechci jít na Líbáš jako bůh ... "nechci", řekla jsem a myslela jsem to vážně. Pak se k oné kamarádce přidala ET a i ona dostala stejnou odpověď. Časem se však striktní: "ne, tohle vážně vidět nechci" změnilo na: "tak dobře, já na to s vámi půjdu". Ne že bych počala po dílku lačnit, ale uvědomila jsem si, že v poslední době možná chodím na filmy, které chci viděl, ale s pravidla s "ním" ... a on o moji společnost nijak zvlášť nestojí. Tak proč nejít do kina s lidmi, kteří o to stojí. Holky jsem ráda viděla, seznámila s jednou milou dívkou a dvě hodiny vypla ... a za to všechno mi to stálo, i když film spadá do kategorie: Zoufalé líné nedělní odpoledne.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty jsi sluníčko. A "on" neví o co přichází :) Film byl báječně oddechový, chvílemi se člověk nefalšovaně zasmál a i takových je občas třeba. Z těch pouze intelektuálních zážitků by se člověk brzo zbláznil :) Až zas budeš chtít vypnout, tak se hlásím, půjdem na něco mimořádně pitomýho, jo?

aknezob řekl(a)...

Myslím, že o nic moc nepřichází :)
Mám pocit, že bych spíš potřebova zapnout, jen nemužu nějak najít vypínač :)

Anonymní řekl(a)...

vidím tam jednu chybku pravopisnou ale opravovat tě nebudu, vím, jak je to nepříjemné. Meena

aknezob řekl(a)...

To jsem šťastná žena, já ji nevidím, ale jak se znám, nebude jen jedna :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj ten prvotní hříšník jsem já a teprve teď se přiznávám že jedním z důvodů proč jsem to chtěla vidět je jeden penfriend_holky nekamenujte me_co se mi líbilo jk jsme si všechny při sedání tiše přály, bože ať je to lepší než Čtvery vánoce_popravdě na kvalitě díla má u mě hodně vliv nálada a ud 4vánoc jsme nic nečekala,a odreagovala, kdežto od Líbáš jako bůh zde byly očekávání, takže jsem pořád čekala kdy to bude:))Pétu přístě nás tam pošli s ET samotné ať ti nedevastujeme vkus:))J

aknezob řekl(a)...

Na můj vkus to nemělo žádný vliv a moc ráda s tebou zase někam půjdu ... na Čtvery vánoce, ale fakt už né :))