pátek 16. listopadu 2007

Životní role

O to vystoupit na divadelní prkna jsem nikdy neprojevila zájem. Můj dědeček byl ochotník a moje sestra jako mladé děvče (tedy mladší než teď) hrála pro prťata pohádky. Můj talent je ale spíš v náhlém osvícení ... co na srdci to na jazyku. Přesto jsem už pár rolí ve svém životě získala ... nechtěně.
Heč, byla jsem princeznou ... to zlou v Soli nad zlato. Pak při vytváření tabla jsem byla zlá čarodějka s otráveným jablkem ..., ale byla jsem přeci po Sněhurce druhá nejkrásnější v království nebo ne? Třetí má role byla božská. Nerada se hádám a tak jsem jako jediná vranivláska s klidem přenechala role indiánských squau svým blonďatým spolužačkám a zabalena v prostěradlo jsem v roli Manitua přijímala duše zemřelých.
Má poslední role se nebude vymykat mým předchozím. Budu Baba Jaga z Mrazíka.
Hrozně se mi líbí, jak si vždycky ty filmové krásky stěžují, že dostávají jen role prostoduchých krásek nebo role kladné ... to JÁ můžu hrdě říct, že mé role jsou skutečně charakterní.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

no to je jasny, vzdyk ty jsi prostě charakter na první pohled, což ocenuji i ja druhy největsi charakter Dědecek Hříbeček

Anonymní řekl(a)...

Sněhurku může hrát každá pipina :-) Gr.