úterý 21. dubna 2009

Pomoc, zapomněla jsem plavat

Potřebuji se hýbat, neboť ve zdravém těle zdravý duch a o toho mi jde obzvláště. Jediný pohyb, který však během dne mám, je z větší části zaměřen na čelist a lícní svaly, zbytek těla je po většinu dne zhroucen na nějaké sesli.
Většina lidí sportuje ráda a často, já se hýbu velmi nerada a proto i příprava byla velmi dlouhá. Během posledního měsíce jsem několikrát okoukla spoustu stránek plaveckých bazénu a pokusila se i narvat do plavek. Dnes konečně nastal den s velkým D, vyrazila jsem do bazénu. Hned ze začátku jsem chaoticky běhala po Axe a hledala vstup. Nakonec naprosto zmatenou mě dovedl jakýsi mladý muž skoro až do šatny, podal mi informace všeho druhu a pak mi ještě řekl, že plavat mohu do deváté, pak že nastupují děti. Na oplátku za jeho péči jsem mu řekla, že po půl hodině budu tak vyřízená, že nemusí mít strach, že bych byla až do devíti, ale kdyby ano, tak to nebude na škodu, jelikož můj styl paní radové potřebuje vylepšit. Stydící se jsem se ploužila do sprchy a předstírala, že to tělo není moje, že ho mám z půjčovny, tam jsem pochopila, že se nemám zas tak za co stydět a vyrazila k bazénu. Nejprve mě překvapilo, že je to mokré a klouže to a potom i to, že se topím. Po půl hodině snahy se neutopit jsem toho měla skutečně dost, ale přesto si to brzy zopakuju :)

14 komentářů:

Kea řekl(a)...

Nebylo by lepší cvičit tajně doma? Tohle je hrozně nervově náročné...

aknezob řekl(a)...

Doma? ... tam si připadám jak hroch ve vaně :) Nervově náročné je to hlavně pro ostatní, pro mě je to náročné hlavně fyzicky :)

Kea řekl(a)...

Já neříkám, že máš cvičit ve vaně :))
jde to přece i na suchu!! (sedy-lehy, sklapovačky, kliky a tak.. ..no tak, vzpomeň si!!)

aknezob řekl(a)...

Sedy, dobře, lehy, dobře, ale každé zvlášť, ale sklapovačky a kliky, zapomeň, copak mě neznáš?

Kea řekl(a)...

No, víš, pro cvičení je podstatná právě ZMĚNA polohy :)
Znám, ty mě taky znáš a řekla bys, že každé ráno cvičím?
(Neříkám, že dobrovolně, ale přece!)

aknezob řekl(a)...

Ty mě desíš, stalo se ti něco, nezbláznila jsem náhodou, pohyb a po ránu :)

Anonymní řekl(a)...

Aknezob v Axe? Myslel jsem, že se pokusíš najit jiný bazén :-) Těším se , že se tam jednou, a nejen my dva, potkáme :-)
J.P/V.D

Kea řekl(a)...

To nepoznáš, Boženka půjde v převleku za mořskou pěnu!!!

ET řekl(a)...

Pacholíček se už těší, až se tam potká i se mnou, žejo? Protože jak mi dává najevo celá knihovna, jsme pravděpodobně siamská dvojčata a chodíme s Boženkou všude spolu :-))

Anonymní řekl(a)...

Ovšem představa, že jdu kolem bazénu, zabalen v prostěradle a nasměrován do sauny, náhle začnu mžourat a uvidím aknezob i ET je zajímavá :-)
J.P/V.D

aknezob řekl(a)...

Člověk jednou hne kostrou a je z toho takové haló. Ne, já zasadně chodím přestrojena za mořskou krávu a představa ET vedle mě v těch svejch dětskejch plavkách, které jsou jí velké, mě děsí.

ET řekl(a)...

Jenže to sou velký dětský plavky, pro velký děti! Asi jsem ještě malý dítě :)
A jen tak mimochodem, sem si ty plavky pořizovala kvůli tobě, takže počítej s tím, že se brzy na výpravu do bazénu přidám!
Pacholíčka se bát nemusíš, až si sundá brejličky, stejnak přesně jako já nic neuvidí a pokud nás tedy neupozorníš, tak si ani vzájemně nevšimneme, že tam jsme všichni tři :-))

aknezob řekl(a)...

Já ti to připomenu :)

ET řekl(a)...

Ten bazén? Já půjdu moc ráda, jen momentálně musím nejdříve dokončit bakalářskou práci. Tu, co jsem ještě nezačala psát :-)))