pondělí 16. března 2009

Pidivýlet

Měla to být spíš taková procházka z Kolodějů do Uhřiněvse končící v hospůdce Pod Kaštany, z té se nakonec vyklubala Pivovarská ... kde ET přišla k názvu Pod Kaštany sama neví.
Hned v autobuse jsem začala frfňat, že chci do postýlky a zvracet, to abych děvčata uvedla do své nenálady a nečekaly ode mne nějaké zázraky. Ani jedna se netvářila nijak soucitně, takže jsem nedošla politování. Než jsme vůbec vyrazily pasovala jsem se na vedoucího výpravy, Janu na zdravotníka a ET na kulturního referenta.

Po rozdání rolí, čurání, smrkání, svlékání, oblékaní a podobně, jsme pomalu a jistě vyrazily kolem Kolodějského zámku po červené ... hlavně pomalu. Jana po prvním kilometru vypočítala, že při této rychlosti stihneme tak první raní vlak na Prahu.
Nakonec to nebylo tak strašné, pokud děvčata pominou mé honění je po poli, neboť jsem nějak ztratila cestu z Královic do Uhřiněvse.

Šťastně jsme však dorazily, našly restauraci a pokud by šlo o zhodnocení rolí, žádná jsme se neosvědčila. Kulturní referent hlavně mlčel, nejhůře se zdravotně cítil zdravotník (když jde někdo na výlet ofáčový od hlavy k patě, neboť se vymlel na schodech, není se čemu divit) a sama za sebe musím říct, že jako vedoucí jsem děsná průďa a remca.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Náhodou zas tak děsný to nebylo :) Sluníčko nám svítilo, teplo bylo, co víc si přát? :)