čtvrtek 24. dubna 2008

Pracovní porada dětského knihovníka

Čeho se to tak asi může týkat? ... no přeci něčeho důležitého. Víte vy vůbec jak je složité odhalit, který z nich je Křemílek a který Vochomůrka?!

7 komentářů:

Greta řekl(a)...

s tímhle problémem se potýkám celý život, neni ten krátkej Vochomůrka?

aknezob řekl(a)...

No vidíš ... já jsem můsela použít veškerou svoji inteligenci abych to zjistila.

Anonymní řekl(a)...

Křemílek je ten dlouhej;) Jsem to už tenkrát hledala,když jsem se bavila s klukem, co měl přezdívku "Křemílek" a jelikož dle fotky byl dlouhej hubenej, vydedukovala jsem to takhle:-)) M.

Anonymní řekl(a)...

Já si teda taky myslim, že Křemílek je ten vyšší...
J.P/V.D

Anonymní řekl(a)...

debata velmi interesantni! Aknezob at se zamysli nad svym smutnym divanim okolo sebe. Je chytra a sikovna, a me odradila jen tim zlym smutkem. skus se divat na svet kolem a nerikej, ze si kupujes tricka XXXXXL, snis hodne jidla a tak. neudelas domaci poteseni s porad smutkem. pis o kladnych vecech - pises vtipne, ale smutno. Batulka

aknezob řekl(a)...

Co je smutného na Křemílkovi a Vochomůrkovi? Jsem zmaten, někdo mě plísní a já nevím proč? Kdo je Batulka, že bychom mohli jít na kafe.

Anonymní řekl(a)...

Jasné je, že Křemílek je ten dlouhý, co spí pod modrobíle pruhovanou peřinou a Vochomůrka ten menší, zavalitější, co spí pod červenobíle pruhovanou peřinou. Na K & V jsem odborník, tyto dotazy směřovat ke mně :) Z.