pátek 7. prosince 2007

Dolehlo na mě stáří ...

... nebo alespoň nerozumím dnešním mláďatům.
Ve vrácených knihách (horrory a dívčí četba ... což je v mých očích také horror) jedné slečny jsem našla papíry na kterých krom tužkovitě vyhlížející postavičky byly i nějaké výlevy srdeční a odkaz na blog. Jelikož blog podle mě nepodlého zákonu o ochraně osobních dat, nahlédla jsem. Možná proto, že název blogu byl tak .. ehm zajímavý. Když jsem došla k soupisu požadovaných dárků, zorničky se mi rozšířily úžasem. Takže abych trochu pozastavila zub čas, rozhodla jsem se zde uvést svůj seznam vánočních přání.
  • pryč z Prahy
  • spánek ... dlouhý a nerušený
  • novou práci
  • gumáky
  • čelovku
  • už mě nic nenapadá
ten seznam jsem potila dobrých deset minut a stále se mi vracel ten spánek.

Pozn.: Původně jsem chtěla jen noční košili.

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

toz to ja si preju dreveny valecek a prkenko. A to ne od manzilka, ale od brasky :) Hodlam totiz ne mlatit muze kolem sebe, ale dale rozsirovat svou povest domaci putky, ktera jen sedi a pece. O to vic pak nekteri koukaj, kdyz me stretnu na bruslarske draze, kterak je mijim v sexy tricku (ok. sexy postavicku jsem zapomnela v minulosti) a zavratne rychlosti. A jeste chci postel :). Sice uz na ni tri mesice spim, ale pani mi porad nerika.

Anonymní řekl(a)...

Svůj život máš ve svých rukou...

Greta řekl(a)...

mrkla jsem na ten blog a taky dnešní mládeži, mám dojem, nerozumím... už mě trochu předběžně jímá hrůza z toho, jakápak bude naše Anče v pubertě... jestli jako já, tak to potěšpánbu
p.s. ten spánek bych taky brala, tak jsem zvědavá s čim se Ježíšek letos vytasí