úterý 29. září 2009

Výlet v komiksu

Zapomněla jsem foťák, ale Muminek je muž činu a tak se činil ... nakreslil mi celý ten povedený výlet v obrázcích.

Jak si můžete povšimnout, ta statná slečna co ve vlaku plete jsem já a vedle mě sedí a dumá nad životem Iva.



Další obrázek ukazuje "zastávku" v Mutějovicích, nikoliv "stanici" v Mutějovicích. Možná se vám to jeví jako drobný detail, ale mezi těmito detaily se nachází 4 km prostoru. Znamenalo to celý výlet si prodloužit o 8 km, ale to je přeci prkoť.



Hromada kamení na kopci je zřícenina hradu Džbán. O pár kilometrů dál je ještě zřícenina hradu Pravda, ale to bylo zbytečné malovat. Vlastně stačí, když si tu hromadu představíte větší.



Zde je ukázka dokonalé práce zlatých českých rukou ... na jednotlivé součástky rozmontovaný automobil, takové Kinder vajíčko po Česku.



Jako milovnice koček jsem jásala nad každým chlupáčem, tady jsem jásala o to hlasitěji, neboť tam byli tři (na obrázku jen dvě).



Neboť původní trasa nezahrnovala těch 8 km navíc, tak nám ujel vlak. Dvě hodiny čekání na další jsme si s Mumínkem zpestřili sběrem rodné hroudy. Mně se pak hrouda vysypala do batohu, tak nevím jestli ho mám použít rovnou jako květináč.



Co Mumínek zapomněl nakreslit jsou ty Kounovské kamenné řady, což byl vlastně cíl výletu :)

4 komentáře:

ET řekl(a)...

To je krásnej komiksovej výletovej příběh :-)) Druhý kočky v okně jsem si vůbec nevšimla, musela jsem tu dlouho hrát takovou tu hru "Kde je Valdík" :-)))

muminek řekl(a)...

bohužel mi došel mi film těsně před kamennými řadami, měl jsem ten jednorázový foťáček na pět snímků :))

aknezob řekl(a)...

Druhá kočka v okně byla kotě, tak se nediv že je tak maličká.

ZK řekl(a)...

A stojí kounovske řady za výlet?