středa 8. října 2008

Tenhle blog není o kočkách ...

..., i když to tak vypadá.

Přeji krásný den,
já jsem kočka klikařka a to vedle mě, je mých pět kámošek koček klíčenek. Na rozdíl ode mě nemají v životě některé kočičky takovou kliku a tak pokud se chcete stát hračkou v tlapkách nějaké chlupaté potvůrky, tak přijďte na výstavu.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kočka klikařka je úžasná, bude taky na výstavě? Nutně potřebuju, aby aspoň někdo měl kliku :o)

aknezob řekl(a)...

Jasně, dokonce třikrát :))

Meena řekl(a)...

Výstava je tuto neděli a světe div se, jsem v Praze! To bych mohla přijít - pokud nepadnu vyčerpáním. Ale nejvíc, úplně nejvíc bych si přála mít ten úžasný přívěšek! Jsi šikulka, máš zlaté ručičky.

aknezob řekl(a)...

Fajn, pokud si nedojdeš na výstavu (nezapomeň konezrvu vstupného), tak já ještě pro útulek nějaké udělám. V tento okamžik už jsou jen čtyři.

Anonymní řekl(a)...

Héč héč, a já už jednu kočičku mám na stole. Údajně je to Motík a na obrázku je to ten s puntíkatým srdíčkem úplně vlevo. Původně byl teda pro sestru, ale nevím nevím, jestli se s ním rozloučím.

Anonymní řekl(a)...

a dá se u někoho zamluvit - kočka s klikou, prosim, prosim

aknezob řekl(a)...

U mě :)) ten zájem mě trochu děsí. Jak vás (tě) poznám?

aknezob řekl(a)...

Pochopila jsem ... na výstavu vás asi nedostanu, a tak jestli nekdo chcete kocicky co jsou na fotkach, tak mi napiste na aknezob@seznam.cz a domluvime se. Penizky pujdou na opustene kocicky, takze i kdyz si nevezmete zadneho chlupacka, dobry skutek udelate. Diky.

Anonymní řekl(a)...

Ničeho se neboj, na výstavě stopro budu, a ty??? Jinak napíšu na mejlíka

aknezob řekl(a)...

Já doufám, že na chvíli odpoledne dorazí.

Kea řekl(a)...

Taky NUTNĚ POTŘEBUJU kočku klikařku!!
Sím, sím...
(na výstavu bohužel nemůžu, kam ti mám donést plechovky s kočičím žrádlem?)
:)

Anonymní řekl(a)...

Nikie: a to já nejsem žádný troškař, já chci koupit licenční práva na výrobu kočky klikařky! Je to úžasný námět na vánoční dárek! takže...kolik stojí licence? :)

aknezob řekl(a)...

Uf, uf, uf, člověk se sem pár hodin nepodívá a pak čumí. Tak, licence bude za dvě kočky pro útulek :) a zašlu maile. No a pro Keu bude klikařka u mě v knihovně, tedy pravděpodobně až na začátku listopadu, alespoň se mi potvrdí, že můj předpoklad kdo Kea je je spravný.