středa 15. října 2008

Porodní bolesti

Po devíti měsících liknavosti nastal těžký porod ... zaregistrovala jsem se na Fler.
Když jsem s tím nápadem přišla, řekla jsem o tom kde komu. Od té doby mě všichni prudí, kdy že už tam něco jako dám, a nezapomenou podotknou, co je tam pěkných věci ... a to je právě ten důvod, proč jsem s tím tak dlouho otálela. Pokud byste mě tam hledali a našli, nepište mi prosím, že jsem tam raději neměla lézt.

7 komentářů:

Kea řekl(a)...

Hezký. Kdybych neměla nepříjemný pocit, že nastává doba ledová, hned bych si koupila sněhuláka.
Tašky tam budou kdy?
A víš co? Ani je tam nedávej, pošli fotky rovnou mě :)

Anonymní řekl(a)...

Víš ty co? Ty bys taky potřebovala občas proplesknout. Mě povídej o tom, že jsem sebekritická. Sněhuláci jsou úžasní a růžička nádherná. Jen pěkně tvoř dál a přestaň se podceňovat :-)

Anonymní řekl(a)...

Nikie: Petra je ten nejtvořivější človíček pod sluncem, kterého jsem dosud potkala. Její výrobky jsou pěkné i hezké, některé se líbí víc a některé míň - jak komu a jak co - prostě normální jev. Ale copak jste už někdy slyšeli..., aby Péťa řekla....udělala jsem super, krásnou, úžasnou, skvělou věc? Kdepak, ona je ta nejhorší, nejnešikovnější, atd... My ji všichni chápeme, ale jak nás jednou pořádně naštve, tak jí na to kývneme a zanevřeme na její šikovné packy a břitký humor...a po čase budeme plakat, že jsme od sebe odvrhli naši milou pesimistickou aknezob. Takže jak ti řekla Evča, kašli na podceňování a podívej se objektivně na výsledky svého snažení (viz kolik lidí sjíždí tenhle tvůj blog, oceňuje tvoje pečení, vaření, připravování čajíků (ňam ňam ten s šípkama, jablkama a kiwi byl úúúžasnej), ručičkování, cestování a to všechno kolem. Takže optimismu zdar (já vím, jde to těžko, ale když to nezkusíme, tak to nedáme!)

Anonymní řekl(a)...

Nikie: abych ale jenom nedávala rady z pátý ruky...včera jsem byla na keramice a patlala jsem knoflíky ve tvaru lístků na kabát...jestli se to povede, budu mít knoflíky - teď jen ušít ten kabát :)))

Meena řekl(a)...

Nikie to vyjádřila naprosto přesně. A Eva vlastně taky.

aknezob řekl(a)...

Vy mě pěkně serete :(

Anonymní řekl(a)...

Nikie: maminka mi o víkendu řekla, že jsem vulgární. A já jí tvrdila, že jsem se to naučila v práci. Načež odvětila, že mi tam zakáže pracovat. Jak tak koukám, i aknezob je vulgární - tak mám obavy, aby jí moje maminka nedala lekci slušné mluvy...