sobota 11. října 2008

Na intimní téma

S edicí "Děsivých dějin" se před pár lety roztrhl pytel a od té doby vycházejí další a další ... a jak to tak bývá, kolem zlatonosné žily se hnedle počali stahovat zlatokopové. Takže už mámě "Děsivou vědu", "Drahé zesnulé" a i "Děsivé umění". Fajn, pokud se v "Děsivém umění" objevují takové věci jako "Úmorné divadlo" beru, ale já mám na lektorování "Kouzelné spodky"!!!!!
V dnešní době může být uměním cokoli, tak proč ne kouzla se spoďárkama. Pobavil mě už lísteček z katalogu, na kterém je pod čísly podobných blbin připsáno: "... až Monty Pythonovské".
Když jsem se tak pročítala oním dílkem, napadaly mě různé myšlenky. U dělení spodního prádla podle druhu, jsem přemýšlela jestli muži slipaři-levorucí jsou diskriminováni umístěním otvoru ... myslím ten, co dámské prádlo nepotřebuje (... my leváci držíme při sobě ... víte, co stojí levácké nužky?).
Při kapitole "Kdo jaké prádlo nosí", jsem si naopak vzpomněla na trapas, který se mi stal, když jsem chodila s panem K. Jednoho dne mě totiž šíleně rozbolela hlava, a tak pan K. mě odvezl na neurologickou pohotovost Na Františku. Jenže všechno mé spodní prádlo bylo tak nějak použité a jelikož jsem u pana K. z předchozí zkušenosti s muži udržovala svojí základnu o velikosti malé tašky, náhradní spoďárky nebyly po ruce ... i půjčila jsem si slipy pana K. Když vás bolí hlava, nečekáte, že vás v ordinaci svléknou do kalhotek ... i stalo se. Sestřička i pan doktor zachovali dekorum, přestože pestrý vzor oněch slipů řval na celou ordinaci: "To čumíte, to jste nečekali". Pan doktor mi nějakým záhadným máváním rukama kolem hlavy pomohl od bolesti a já pak schovala své netradiční prádlo pod sukni a se sklopeným zrakem opustila pohotovost.




U této kapitoly jsem si naopak uvědomila, že by malá změna v mém šatníku nebyla k zahození a tak se dívám, jestli náhodou někde nemá vystoupení Mistr Velký Cvik.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Žel i ctihodné matky od dětí (doufám, že tohle moje dítě nikdy číst nebude) se v nouzi uchylují k pánskému spodnímu prádlu (třeba když nestíhaj vyprat :-)) vždycky se pak modlim, aby mě venku s kočárem něco nepřejelo, abych Anče neudělala ostudu... G.

aknezob řekl(a)...

To jsem rada, že nejsem sama :)

Kea řekl(a)...

Normálně vlastním několikery trencle a v létě drze předstírám, že to jsou kraťasy :)