pátek 7. března 2008

Dumky žalky a co já?

Tak jsem již přetrpěla Valentýna, teď mě čeká Mezinárodní den žen a neuběhnou ani dva měsíce a bude Den matek ... pravda, tady nemám nárok, ale alespoň za ženu mě snad lze považovat ... tedy myslím, ale jistotu nemám, a to hned z několika důvodů:
S tím mateřským citem to u mě není právě nejžhavější. Nedávno jsem tlačila do kopce v Grébovce kočárek. Náhle se proti nám vyřítil prcek na tříkolce. Počala jsem kličkovat, aby nenastala kolize, a když se prcek asi dva metry před kočárem vymajznul, oddychla jsem si ... na rozdíl od mé kamarádky-matky, která počala díte zachraňovat.
Pokud jde o můj vzhled, s bujnými (spíš přebujelými) ženskými tvary nemám problém, ale jako ozdoba muže bych fungovat opravdu nemohla ... vzhledem ke své výšce, tak nanejvýš jako ozdoba zahradní. O potřebě vylepšit můj zevnějšek se mě neustále snaží někdo přesvědčit ... nejméně tři ženy, které s katalogem firmy Oriflame se na mě jako na jedinou vrhají vždy, když jdu na metro ve Strašnicích.
Funkce milenky mi bohužel také nepřísluší. Se mnou každá žena nechá svého muže uvězněného na horské chatě za sněhové bouře bez obav, že by snad jen na nevěru pomyslel, ale to by ze mě právě dělalo ideální milenku pánové ... jenže to ještě žádného chlapa nenapadlo :(
Domácí puťka jsem, ale spíš taková cuchtózní ... žehlím - špatně, uklízím - sporadicky, vařím - podle zásady "Vše, co trvá déle uvařit než sníst, nemá cenu dělat" ... a já jím rychle.
A tak se mi chce zvolat: "... ale já taky chci mít nějaký svůj den!!" ... co kdybych slavila Mezinárodní den památek a historických sídel 18.4. nebo Světový den duševního vlastnictví 26.4.?

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

s těma matkama je to relativní... kdyby ten prcek najel s tříkolkou do kočáru, tak ho zmydlim

aknezob řekl(a)...

Takže můžu být i matkou??? ... to je báječná zpráva :)

Anonymní řekl(a)...

Nmyslím, že den matek můžeš klidně oslavit, vžyť Filipes s tebou vydržel celých 33 let a byl jistě rád, že jsi jeho matkou právě ty a ne já. Manžela bych já osobně s tebou na chatě samotného nenechala, neboť bych neměla jistotu, že to alespoň jeden z vás přežije. A svůj svátek již také máš, neb si snad nepamatuješ, že na tvé narozeniny je mezinárodní svátek všech leváků? šašek