úterý 29. září 2009

Od opičáka k dnešku

Práce v divadle obnáší spoustu výhod, např. se občas dostanete zdarma na generálku nějakého představení.
Jakub Slach dostal velkou příležitost a zhostil se jí skutečně na jedničku ... jen by mi příště už nemusel házet ten míč.
Přiznám se, že jsem mu nezáviděla, jeden se musí cítit jak nahý v trní. Byl však naprosto kouzelný a já to musím vědět, seděla jsem v první řadě.
Hra je to vážně vtipná, ne že bych se vším souhlasila, nelze přeci házet všechny ženy (ani muže) do jednoho pytle, ale občas se člověk v něčem vidí. To však vem čert, ať je text sebevtipnější, režie sebe skvělejší, celou hodinu a půl vás tam drží projev toho herce a Kuba byl naprosto úúúúúžasnej.

3 komentáře:

Medvídek řekl(a)...

Musí to být pořádnej záhul, taková one man show. Myslím jako z hlediska toho herce, kterej to musí na podiu celý uhrát. Ta hra má pěkný stránky.

Anonymní řekl(a)...

Tys to viděla? Kdysi jsem na to chtěla jít, ještě když to hrál Dušek, ale bylo naprosto nemožný lístky sehnat.... Slyšela jsem na to mraky výbornej doporučení, tak díky za připomenutí dávno zapomenutého;) Pozdravy do knihovny posílá Meena

muminek řekl(a)...

To vypadá moc lákavě, možná bych šel v listopadu, jestli se ke mně někdo přidá, aby kdyžtak házeli míč na někoho jiného :)