čtvrtek 2. července 2009

Pracovní úraz

Ráno jsem šla na tramvaj za pohlednou slečnou a celou dobu přemítala o krásných ženách, tedy o těch, co jsou z nějakého důvodu považované za krásnější než jiné. Pozorovala jsem její štíhlé, dlouhé nohy umístěné na kramflíčkách a začínajících asi tak 10 cm pod spodním lemem sukně. Dokonale padnoucí tričko s odhalenými zády dávalo tušit, že prsa vepředu nic nedrží, a tak pravděpodobně jí lze hodně co v této oblasti závidět.
Během té cesty se po ní zálibně podívalo několik mužů a já se ve svých úvahách pohybovala někde mezi holením nohou, líčením, cvičením, a tak vším, čím musí slečna ráno projít, než může odejít do práce. Z úvah mě vytrhlo až bolestivé zavytí, když jakýsi kopáč stojící po pás v jámě si vrazil krumpáč do nohy, když okolo něj ona sukýnka prošla.

3 komentáře:

Kea řekl(a)...

V dobách mého mládí se mi jednou stalo, že se po mně ohlíd chlap, co tlačil kočárek a jak byl ohlídnutej, najel kočárkem do kanálu.
Ale to je tak dávno, že dítko už asi chodí do školy..
..ale zvedlas mi tou vzpomínkou motivaci :)

brhlicek řekl(a)...

V dobách mého mládí, jsem asi stejným způsobem narazil hlavou do dopravní značky. Jen si už nepamatuju, co to bylo za značku, ani jaký objekt mě tak zaujal. Je to už dávno. Ale bouli jsem nosil několik dní.

muminek řekl(a)...

Jestli má kopáč náhodou manželku, tak to na něm doma pozná. Zase jsi koukal po ženskejch :)