čtvrtek 23. července 2009

Znáte někoho ...

... kdo po desetihodinové pracovní době nasedne do vlaku a jede třicet kilometrů kamsi, aby tam hrál bojovku, která končí za tmy u jezírka v lomu, kam je zakázaný vstup? ... ale znáte, včera jsem s ET, Muminkem, Králíčkem, Pacholíčkem a Fandou tuto bláznivinu podnikla.
Některé věci tak trochu nedopadly ... například nám ujel vlak a to jsme na něj deset minut čekali (ani nevíte, jak je snadné vlak přehlédnout). Další malý nepodařenec byla bojovka, plyne z toho však jisté ponaučení. Dnešní muži by nedokázali stopovat ani mamuta, i kdyby si k tomu hlasitě troubil, natož rudé fáborky vlající na keřích. Na jejich obranu lze však říci, že část cesty už se šlo skutečně po tmě a přes všechno bloudění jsme se u lomu radostně sešli.
Koupání v lomu bylo úúúúúúúúúúúúúúúúžasné, raci u břehu ve vodě taky, méně úžasné už bylo, oznamování skutečnosti, co se dopravy zpět týče.



Ani lampionový průvod nebyl právě vrcholem večera. Lampiony jsou spíše věc dekorativní, a to co do svítivosti tak i co do praktičnosti.



Do postele jsme se dostali až k ránu, takže kdybyste dnes zabloudili náhodou do knihovny, buďte shovívavý, ty unavené, ospalé bledé tváře patří účastníkům zájezdu za krásami noci.

6 komentářů:

ET řekl(a)...

Ty fotky vyšly báječně, výlet byl báječný, voda byla báječná a já se ptám, kdy podnikneme další dobrodružnou výpravu? :)
Co že by se tentokrát rozhodli pánové překvapit nějakou hrou nás, hmmm? A koláčem, hmmm? Nebo bábovkou, hmmm?

aknezob řekl(a)...

A nejsi ty náhodou naivka, hmmmmmmm? ..., ale bylo by to krásné :)

ET řekl(a)...

Nezdolná naivita, to je mé druhé jméno :)

aknezob řekl(a)...

No jo, to časem přejde :)

Anonymní řekl(a)...

Už aby to bylo :-)
Jen ještě jedna věc na obranu nás mužů, fáborky byly špatně viditelné, neb byla tma, že by se dala krájet, ještě že se nakonci zjevil rybníček Brčálník :-), ale akce to byla úžasná :-)mám velkou radost, že jsme se toho zúčastnili :-)
J.P/V.D

ET řekl(a)...

Fuj, to bylo ale drsný, Pacholíčku. Ztrpčuji ti snad svou nezdolnou naivitou život? :-) Ale pozor, ztráta naivity se nevylučuje se zachováním dětinskosti. Nad výhrou v pexesu se budu radovat pořád silně a hlasitě :-))