čtvrtek 20. listopadu 2008

Láááda, láááda, čokoláááda ...

... tu mááá každáááá bába rááda rááda ...
Nespokojenost je prý hnacím motore všech dobrých i špatných nápadů ... já mám teď jeden nápad, o kterém se dá říci, že je úžasný, ale zároveň podrývá mé úsilí týkající se snížení spotřeby čokolády z jedné čokolády na den na jednu čokoládu za týden.
K mým zimním úchylkám patří rozehřátá čokoláda na topení. Prostě rozbalíte čokoládu, dáte jí tak na topení a pak to celé mazlavé mňám vypapáté lžičkou. Takže vzhledem k zimě která venku je a tomuto článku jsem si říkala, že návštěva muzea čokolády je prostě báječný nápad.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

a co na to kočičáci, chutná jim?

aknezob řekl(a)...

To jako čokoláda??? ... no tak to prrr, i láska má své hranice, čokoládu nedam ... no, i když možná Motíkovi, ale i Vilíkovi bych dala, i Čičinek by dostal a holky s mámou určitě, vždyť jsou to ženské

Anonymní řekl(a)...

Takže by vlastně dostali všichni...
Aknezobka pěkně kecá, náhodou se o čokoládu dělila i se mnou, je to hodné děvče :)

aknezob řekl(a)...

Hodná? ... fuj, už ti nic nedám. Jeden si buduje kariéru zlobra a ty takhle.

Anonymní řekl(a)...

Ááááá, Aknezob je vlastně děsná potvora, lakomá, nikdy nikomu nic nenabídne, na všechny kolem sebe štěká, dobrý slovo z ní nevypadne, všechny kolem sebe vraždí pohledem, nikdy se neusměje. Ruce od ní pryč.
(Je to lepší? :)

Anonymní řekl(a)...

hmmm, tak to někdy vyzkouším, jestli se podělí o čokoládku ;o)))))))

Anonymní řekl(a)...

kočičky....zvuk ani není potřeba
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

aknezob řekl(a)...

To znám, když jsem viděla poprvé tu s tou postelí, měla jsem pocit, že té kočičce zapomněli udělat černé fleky, neboť předobrazem byl zaručeně Moty.