středa 14. října 2009

Všimli jste si někdy, ...

... že když vymyslíte nějakou kravinu, tak mnohem rychleji se chytnou ženy než muži?
Snažila jsem se nadchnout pár lidí pro Beruškovou Etinu narozeninovou party. V práci to bylo bez problému (samé ženské), s ET sestrou to bylo také bez problému, ale donutit Mumínka, Králička a Pacholíčka k akci, bylo naprosto vyčerpávající.
Věděli to tři měsíce a tři dny před narozeninama se začali pídit, cože se děje. Nakonec se na párty trousili jak šváby na pivo a ještě mi počurali záchod, a za to bych je nejraději zabila.
Už trochu chladnu a už mi z nich není tak smutno, ale vidět je teď pár dní nechci. Za to mám óóóóóbrovskou radost z toho, že měla ET óóóóóbrvskou radost.



Ani jeden návod se mi nechce psát, ale na požádání zašlu (brož a chňapka).

Sušenky jsou naprosto jednoduché, prostě upéct jakékoliv oválné sušenky (zmáčkla jsem formičku), pak jsem rozehřála bílou polevu a smíchala jí s červeným potravinářským barvivem, což vždy znamená, že výsledek je růžová, takže berušky působí vyšisovaným dojmem. Jako tečku na závěr jsem dodělala tečky tmavou polevou.

7 komentářů:

Kea řekl(a)...

Čeče, co budeš dělat, až dojdou zvířata??!!!!!

aknezob řekl(a)...

Berušky byly mimo plán, už mě čeká jen kočičí pátek a pak na všechny kašlu ... hurááá

ET řekl(a)...

Bylo to naprosto překrásný a děkuji ti, žes tomu obětovala tolik úsilí :-)

Anonymní řekl(a)...

Nikie: Šikovná, nápaditá (btw - ty nápady bys měla fakticky zpoplatnit - v nějaké TV show (přemek podlaha, loskutáci a já nevím, co všechno existuje), tam by tě brali všema deseti. ET měla teda báječné narozeniny :) To mě by se takhle líbily včeličky ;)

muminek řekl(a)...

Ještě se na nás zlobíš? Odpusť nám, prosím. Sypeme si popel na hlavu. Nebo si máme na hlavu spíš načůrat? :))

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že ani čůrat si na hlavu pánskému osazenstvu nepomůže. Tak rozlobenou sestru jsem naposledy viděla, když ji rozčílil můj syn. Slova co z ní padala, jsem musela hledat ve slovníku. Pánové, pánové styďte se.

Anonymní řekl(a)...

Prej je tady nějaká vzrušená debata! To se musim přidat! :)
Zabíjet kvůli pomočenému prkýnku? To je horší než ve středověku!!! :)
(Podle podobného kritéria bych svý kocoury musel už tak aspoň tisíckrát rozčtvrtit a ještě před tim ještě mučit...)
No a reakce typu "vidět je teď pár dní nechci" je na můj vkus taková moc teatrální a uraženecká, to už se snad v dospělém věku nedělá, sem si myslel...
Je třeba se smířit s tim, že nic, nikdo a nic nikdy nebude dokonalé a to ani trochu...
A rozdělovat lidi v 21. století na muže a ženy, to už je taky skoro "old skůl", to sem myslel, že padlo ve století 20., podle mě maj všichni nějaký mouchy a je jedno, co maj mezi nohama... a úplně nejvíc nepochopitelný mi přijde generalizování typu, že "všichni muži" tohle nebo "všechny ženy" tamto, z toho úplně kvetu..., z bagatelizování té krásné složitosti a rozmanitosti lidských bytostí akorát žijou debilní časáky typu Cosmopolitan nebo Maxim, ale to je snad pod naši úroveň...
Každopádně ať už jste Mars nebo Venuše, nebo úplně nějaká jiná planeta, mír s vámi! :)))
Mario