sobota 16. května 2009

Jen pro ten dnešní den ...

... budu muset vymyslet nějakou novou kolonku v zásuvce NEPODAŘENÉ.
  1. Spala jsem pod dekou a nepovlečenou peřinou, neboť chroustíci (koťátka) se přestěhovali ke mně a za záchůdek považují mojí postel ... ráno jsem byla přimo při akci, takže dnes spím ve spacáku.
  2. Snažila jsem se před odchodem do práce na rychlo opéct brambory s paprikou a květákem k obědu a při rychlorozmrazování v horké vodě se my do pytlíku s květákem dostala voda ... už jste někdy ždímali květák?
  3. Pokud máte bílou halenku nepijte kávu.
  4. Nejdřív mi spadla lahev a pak víčko ... teď mi padá hlava bolestí, neboť nemám co pít.
  5. Nechtěně jsem jakéhosi anglicky mluvícího čtenáře Alího pozvala na schůzku slovy "date born" ... pro ty co mi nerozumí, jsem chtěla "datum narození".
  6. Řekla jsem jednomu kolegovi o jeho nekolegiálním chování a vzkázala jeho šéfové, že ji přijdu počurat židli, když není ochotna půjčit lidi z oddělení, když je třeba ... no a on si hned běžel stěžovat a teď to vypadá na mezinárodní konflikt.
... a to jsou jen špičky ledovce, prkotinama se nezabývám. Jojo, do večera daleko, co mě ještě asi tak čeká.

2 komentáře:

Kea řekl(a)...

Já jsem si dneska odepilovala jednu nohu a chcípnul mi strojek. A zrovna nemám peníze na novej. Tak budu mít jednu nohu s houní. Tu, co mi na ní včera upadl nehet .....
....jsem zkrátka výstavní....
Jak Frankenstein!!

Potěšilo to, žejo?
:)

aknezob řekl(a)...

No vidíš, tak já se týden už neholím, proč taky, na bazén nemám čas a kočkám to nevadí, ale jinak je to dost veselá představa :)