středa 17. června 2009

Žirafkový den aneb nový živočišný druh

Na žirafky připadla středa a musím smutně konstatovat, že od začátku to nebyl šťastný počin.

Žirafky látkové
Asi by bylo na čase vyrazit do Zoo a prohlédnout si žirafy, neboť nevím jak vypadají. Jak jinak si vysvětlit, že jsem byla schopna stvořit něco mezi kachnou, lamou a křečkem?



Žirafý polštář
Dva dny jsme lítala po celém domě rodičů a marně hledala olejničku na mazání stroje. Tento ideální nástroj pro kreslení na látku přesto nebyl nalezen. S pocitem zoufalství jsem perem a štětcem v leže na zemi vytvořila tuhle škodolibku.



Žirafky sušenkové
"Cože, plynová trouba???", zvolala jsem zoufale. "Doprčič!!!", zvolala jsem při hnětení těsta v okamžik, kdy jsem zjistila, že mám váleček ještě u kočiček. Zvolání, které zde nelze reprodukovat ze mě vyšlo v momentě, kdy jsem ráno zjistila, že těsto je zmražené. Bez válečku, v plynovce ze zmrzlého těsta jsem vytvořila tyto pazgřivce.

6 komentářů:

Medvídek řekl(a)...

Jako již tradičně u mě vítězí mňamka, ale i tak je to všechno roztomilé, i když to první zvířátko opravdu nepůsobí úplně nejvícz žirafkoidním dojmem. Ale je milé. :-)

ET řekl(a)...

Vona si prostě nedá pokoj a furt se bude kritizovat :-)))
Mimochodem, ty sušenky jsou strašně dobrý.

Anonymní řekl(a)...

Petro - pokud nejsi se svými výrobky spokojená, proč je potom prezentuješ na svém blogu? Pokud se mi nedaří, tak si zalezu a předělávám tak dlouho, dokud se nepovede, ne?

aknezob řekl(a)...

Méďa: No, nevypadá, ale umí užasné věci s nožičkama, včera to dost předvedla v rukou kolegyně a Muminka :)
ET: Jo, jo, už nejsou, ale klidně ti přinesu ten zbytek těsta co mám v lednici.
Anonym: Velký neznámý-á, rada bych upozornila, že je to můj blog a já mám své nepodařenečky ráda a měl to být blog inspirační, neboť najít někdy něco na netu, co si lze vytvořit a najít pro to střih je skoro nemožné. Mimochodem nespokojenost je hnacím motorem, ještě můžu ležet a nic nedělat nebo se jít oběsit (jak se vlastně píše obě(je)sit?). Co mě ale naštvalo je oslovení milý anonyme, to se nedělá :( ... a teď jdu tvořit sušenkové zelené knihomoly, heč :)

muminek řekl(a)...

Většinou čím nepodřenější, tím chutnají líp, žirafky chrumkaly báječně. Ale dalšího knihomola si už nedám :o)

aknezob řekl(a)...

Dobře, dotlačila jsem váleček, konečně zpracuju zbylé těsto :)